Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/cavapoo.dk/public_html/modules/mod_jt_menumatic/helper.php on line 85

Update sommer 2020:

 

De løbende opdateringer er rykket over på vores Facebook-side:

 

Kennel Cavapoo.dk på Facebook

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Her kan I følge med i hvalpenes liv - det nyeste står øverst på siden:

 

18. juli 2018:

 

 

 

 

 

5. juni 2018

 Maj 2018

 

 

September 2016:

Så er vi flyttet hjemmefra!
Vi er alle kommet godt hjem til vores nye familier, Walter er flyttet til Malling, Bailey til Græsted, Buster er rejst til Ikast, Mille er landet godt i Vejle og Chili er flyttet til Oksbøl. Menneskemor og Tilde får en masse dejlige hilsner og billeder, og de vokser alle sammen godt til. Nu er der blevet stille i stuen, for 2 kuld lige i rap har fyldt en del.

Vi håber på et nyt kuld til sommer 2017, hold øje med siden hvis I ønsker at blive ny hvalpefamilie. Indtil da kan I lige nyde de her lækre uldtotter:

 

1. september 2016:

På søndag bliver vi 8 uger, og så skal vi flytte hjemmefra - det er noget mærkeligt noget. Vi skal selvfølgelig ha taget det obligatoriske kuld-billede, og som alle vores andre søskende, er vi ikke til at styre på 7 tøn... Ehm - én læderlænestol:

 

29. august 2016:

Nu går det stærkt! Vi skal snart flytte hjemmefra, og der er en masse vi skal nå:

 

27. august 2016:

Vi var på tur - helt nede på badeværelset, hvor der både er badekar, en blød måtte, håndklæder man kan rulle sig i og en stor hvid tingest der sluger papiret når vi har tisset på gulvet... For det kommer vi til ind i mellem. Vi er ellers gode til at tisse ude på græsplænen, og på aviserne! Nå, men altså, badeværelset blev besøgt:

 

14. august 2016:

Som mange husker, blev vi jo født i juli ude i sommerhuset, og så ville nogle nok mene, at det var så den sommerferie...

Men vi har klaget til FerieFonden over MVO (*Manglende *Visuelle *Oplevelser) - vi var jo blinde da vi kom til verden, og vi fik medhold!

Så nu står den på erstatningsferie - en hel uge i sommerhuset med gåture på græsplænen (vi så et egern!), besøg af børnebørn og andre hunde, og som ægte turister har nogen af os selvfølgelig også fået lidt feriemave af al den lækre hvalpegrød, så nu får vi tykmælk for at komme ovenpå igen:

 

9. august 2016:

Her går det stærkt! Så stærkt at menneskemor og menneskefar helt glemte, hvornår vi skulle lære at spise rigtig mad - så vi var lige et par dage ældre end de andre kuld før de introducerede os for 'hvalpegrød' - vi kvitterede naturligvis med at spise alle sammen, med det samme - ikke noget med at putte maden på en finger, øve sig i at vende tungen rigtigt, eller spilde ud over det hele, næææh, vi stak snuden i skålen og slubrede!

Mesterfotografen var på besøg, og han tog billeder af det hele:

 

3. august 2016:

I kan tro der sker en masse i vores liv! Vi har haft besøg af flere hvalpefamilier, som slet ikke kan stå for vores charme :o)

Vi kan se ret langt, vi kan høre nogle ting, og vi kan godt gå et lille stykke - men vi er bedst på tæppe, og ikke på glatte trægulve...

I dag kom superfotografen på besøg, og der var så mange gode billeder, at webmasteren slet ikke kunne vælge fra, så værsgod:

 

24. juli 2016:

 

17. juli 2016:

Nu er vi en uge - og vi vokser alle sammen! Vi er næsten lige store, og vi er meget lækre, så de ville prøve med et fælles foto:

 

10. juli 2016:

Nu er vi flyttet hjemmefra! Vi er blevet hentet af vores nye familier, og mor har sat os pænt ind i bilerne, og sagt farvel til os. Mokka blev hentet som den sidste ude i sommerhuset, og mens Elise og Teis sad og nussede med Mokka og Madonna, begyndte Tilde at puste og stønne, og rende uroligt rundt:

 

 

 

7. juli 2016:

6. juli 2016:

Vi har været på udflugt med mor! Først kom vi ind i transportkassen, og så kørte vi i den store bil ned til noget der hedder dyrlægen. Vores mor siger at det for det meste er et rigtig rart sted, hvor man må få alle de guffere man kan spise når man sidder på bordet. Det lyder skørt, for vi sidder da normalt på gulvet...?

Nå - men vi kom ind til dyrlægens venteværelse, og mens vi ventede kom der en dame med en kat, og en anden dame med en KÆMPE hund forbi - mor sagde det var en anden race end os, for den vejer mindst 10 gange så meget - men mor var ikke bange for den, hun sagde, at den sku blive væk fra vores transportkasse for ellers så sku hun lige ordne den - sej mor vi har, ikk?

Inde ved dyrlægen kom vi op på bordet (det var et ret smart bord - det ku køre op og ned?!), og så kiggede dyrlægen på os, vores pels, vores tænder og hun kiggede ind i ørerne, og skrev vores navne i en bog. Mor havde sagt til os inden, at hvis vi sad stille når vi blev vaksin... viksane... vaksaneret - når vi blev stukket i, så måtte vi få alle de guffere vi ku spise - og det havde hun ret i. Da vi kom ind, blev Mor alligevel lidt nervøs for, om det nu var hende der sku stikkes i dag:

  

28. juni 2016:

Vi er for øvrigt flyttet - helt fra stuen, og ud i køkkenet! Der er knap så mange potteplanter vi kan grave i, og lidt færre sofaer vi kan blive væk under - og herude kan de sætte en plade for døren, så Mor og Mormor Tilde selv kan hoppe ud og ind, og vi kan være udenfor kassen hele tiden.

Storebr...nej, Mokka hedder han jo nu, har fundet ud af at åbne rulledøren ned til den laaaaaange gang, hvor man rigtig kan få fart på, hvis man løber til, og den anden dag var han løbet helt ind i badeværelset. Han sagde bagefter, at der var enormt sjovt derude, så da Mor sagde at vi sku med ud på badeværelset, blev vi vildt spændte - men vi blev klogere...

 

 

24. juni 2016:

Vi har fået navne! Nu hedder vi ikke lillebror, søster og storebror mere - det er meget mærkeligt! Vi har haft en masse besøg af søde mennesker, som legede med os, og kælede med os, og synes vi var dygtige, når vi tisser på avisen. Og dem skal vi vist bo ved? Det forstår vi altså ikke helt, men Mor siger at det er helt okay, og Mor har som regel ret. Vi glemte desværre at ta billeder af gæsterne, så dem må I vente med at se til de kommer og henter os.

Storebror skal nu hedde Mokka, og bo hos Elise, Teis og deres forældre på Fyn, Lillebror hedder Anton, og skal hjem til Ida og hendes familie i Hvidovre, og søster skal leve det søde liv hos nogle skønne pensionister i Aarhus, og hedde Chili...

Men alt det bekymrer vi os ikke om lige nu - vi hygger bare med Mormor Tilde på græsplænen:

 

 

17. juni 2016:

Lige nu bruger vi det meste af tiden på at vokse - og så på at lære at gå, både på det glatte gulv og på tæppet. Vi kan tisse på aviserne, og løbe flere meter. Vi har også fået bisser, og er blevet ret vilde med at lege med bolde og bamser. Her er lidt billeder fra legene:

 

5. juni 2016:

De siger det er fars dag - så vi har haft besøg af en far - og en mor, og Ida på 12 år, som en af os skal flytte hjem til. Vi var ude på græsplænen og lege:

 

 

29. maj 2016:

Der står i kalenderen, at vi skal ha øjne når vi er 14 dage gamle - så vi åbnede selvfølgelig øjnene i dag! Her er lidt hvalpe-billede-spam:

25. maj 2016:

Nu er vi halvanden uge gamle! Vi har også allerede fået familier, som næsten ikke kan vente med at besøge os - men de må lige vente lidt endnu. Vores mor spiser en 3-4 dagsrationer hver dag, for at give os mælk, og vi har for længst fordoblet vores vægt. Vi får nok øjne om nogle dage, og det glæder vi os til så vi kan komme ud i verdenen.

Vi ligger mest inde i fødekassen sammen med mor, men indimellem kommer mormor Tilde også ind i kassen, og snakker lidt med os, og det synes mor er helt fint - så længe mormor ikke spiser mors mad :o)

 

15. maj 2016:

Så kom hvalpene endeligt! Søndag formiddag begyndte Madonna at være lidt urolig, omkring kl. 11 startede veerne, og kl. 13.45 kom den første hvalpe - og 25 minutter senere var 3 små uldtotter kommet til verden. 2 fine drenge og en lækker pige. Madonna er vild med dem, og vi kan knap få lov at tage dem op for at veje dem. Hun spiser og spiser, og lægger mælk ned, og gør dem rene til den store guldmedalje:

 

 

Kristi Himmelfart 2016:

Så blev det endelig tid til at mødes igen til det årlige hvalpetræf!

Hele 5 cavapoos, 2 pudler og en cavalier var draget til sommerhuset i Henne, hvor vi havde en fantastisk dag med agility, gåture ved stranden, snak om pelspleje, brætspil og grillhygge. Det var sjovt at se de forskellige aldre, og at bemærke at Diva, som den eneste 2. generationscavapoo fuldstændig ligner 1. generationerne i pels og størrelse - og for øvrigt minder mest om sin mormor Tilde af sind!

Foråret 2016:

Madonna er i marts blevet parret med Soul fra SpecialDogs, og vi glæder os meget til at vise hvalpebilleder frem. Skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvis du er interesseret i at komme på venteliste.

 

Uge 28, 2015:

Når man nu kun er én i kuldet, er det ikke så sjovt at tage kuld-billeder.

Så i stedet for prøvede vi at tage et generationsbillede:

 

Uge 28, 2015:

Jeg har været på tur! Min mor og mig tog en tur til dyrlægen, og hun skrev i en bog, og vejede mig, kiggede på mine bisser og mine ører og poter, og så til sidst skulle de stikke nåle i mig - jeg var næsten ikke pivet, men jeg ville i hvert fald ikke fotograferes imens.

 

 

Uge 27, 2015:

Det er meget varmt udenfor - og alle siger at de så gerne ville bade, så jeg skal i bad?

 

Uge 26, 2015:

 

 

Uge 25, 2015:

 

 

11. juni 2015:

SPISETID! 

 

10. juni 2015:

Hyggestund med menneskemor...

Og en lille sangleg! - jeg kan både se og høre, og næsten også gå.

 

 

7. juni 2015:

 

Pinsen 2015:

Lillepigen er nu en uge gammel, og vejer det dobbelte - over 400 gram! Madonna er allerede blevet sig selv igen, og nu spiser hun sørme helt almindelig hundemad. Det er lidt af en afveksling når man i en måned har måttet lokke lækkerier i hende, bare for at få hende til at spise :o)

Lillepigens nye familie glæder sig helt vildt til at møde hende når hun bliver større, og det kan man jo godt forstå, bare se her:

 

 

17. maj 2015

Søndag morgen kl. halv 6 begyndte Madonna at hyle rundt, være urolig, og kravle på mor Rie og sige: "moooooar der er noget galt, så hjælp mig dog!"
Efter 12 timer hvor hun skiftevis møvlede rundt, og lå på sin mors mave og pustede, kom denne lille skønhed til verdenen - helt fantastisk oplevelse, hvor alt bare klappede, og Madonna gjorde alt rigtigt!
Hun er den mest krigeriske lille curlingmor, og ve sig den fremmede der nærmer sig hendes lille vidunder. Hvalpen er den skønneste lille prinsesse på 175 gram, og med nøjagtig samme aftegninger som Madonna!

 

 

Kristi himmelfart 2015

Vi har haft det dejligste hvalpetræf for cavapooer!

Vi spiste dejlig mad, legede med agility-banen og snakkede pelspleje, hygge, tricks og meget andet, mens vi ventede på at solen kom... Og den kom! - godt nok kom den først om aftenen, hvor vi endelig overgav os og rykkede indenfor... Vi håber på bedre vejr næste år :o)

Og så venter vi spændt på fødslen - for Madonna er i den grad gravid!

 

 

Marts 2015:

Vi har haft besøg! - eller rettere, Madonna har haft besøg.

Madonna er fra 2012, og hun har nu haft en sød sjællænder på besøg, Charlie. Ham kan man se lidt mere om på siden "forældre" - for det er de vi håber, at de bliver sammen!

Her er et snapshot fra legen:

 

 

Januar 2015:

Egentlig er det ikke en nyhed, men vi har bare først fået tømt kameraet her efter jul - og så dukkede de skønneste billeder op af de nye hvalpefamilier, fra den dag de hentede guldklumperne. Og dem skal I da ikke snydes for, selvom de er fra november '14.

 

 

November 2014:

Vi er alle samme flyttet hjem til vores nye familier, og vi har det rigtig godt! Vi tumler, leger, hygger, bliver gode venner med katten, spiser og vokser lige som vi skal :-)

Her kan I se nogle af os da vi blev hentet af vores familier - vi har ikke lige fået alle billederne lagt ind, men se lige sådan nogle rare og fine mennesker vi skal bo hos! De ser godt nok glade ud - bare fordi vi flytter hjem til dem!


 

 

22. oktober 2014:


Nu tager de billeder igen!?!

Vi hedder Coco og Carlo, Olga, Tippi, Marley og "Frk. M" - vi synes selv det er nogle fine navne vores nye familier har valgt til os. De har for øvrigt været her - alle familierne - og nogen har haft tæpper, legetøj og puder med, som vi skal ha med når vi flytter.

Nå men, tilbage til billederne. Vi slipper åbenbart ikke for at lege catwalk, så vi bestemte os for at gøre det så godt som muligt:

 

11. oktober 2014:


Fri leg i stuen :o)

 

10. oktober 2014:

Vi har fået en manicure! Og hvad sku det så til for?

Det er da noget pjat med det negleklipning - vi ridser da kun lidt i hinanden og i vores mor, hænger fast i både vores tæpper og legetøj, og ikke mindst i tøjet hos dem som tager os op :o)

Henriette, er supergod til at holde os stille, og klippe bittesmå stykker skarp negl af vores poter.

Hun synes dog, at det var en stor opgave da hun regnede ud hvor mange negle vi har: 108, så vi måtte nøjes manicuren på forpoterne, hun tager pedicuren på bagpoterne når det bliver nødvendigt.

 

På billedet er det Carlo som står for tur. Vi har nemlig fået navne, og nogen af os hedder Marley, Coco, Carlo, Olga :o)

 

 Vi har fået bølger i pelsen, og begynder så småt at gå uden for kassen og lege. Vi tisser og prutter også på aviserne uden for kassen.

Menneskefar kom forbi i går og så en af os prutte. Vores mor var ikke i nærheden, så han nåede at se at prutten var 

SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ lang - ja faktisk over 10 cm!

Menneskemor mente at han snød, men senere så pruttede en anden af os. Den var SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ lang....

- og den har vi altså ikke fotograferet. 

 

 

6. oktober 2014:

HURRA for os!
Nu er vi 3 uger gamle, og vi kan:

Se med vores øjne

Hørenår der kommer nogen hen til os

op til flere centimeter på 4 ben før vi flader ud som små bambier

Hoppe over hegnet i kassen, så nu sætter de det store hegn op rundt om vores kasse...

 

Vi har haft besøg af nogle af vores nye familier, og flere af os har fået navne - de sidste familier kommer og besøger os det næste stykke tid, og vi glæder os!

 

I dag skulle vi prøve noget nyt: MAD! nøj - det smagte godt, og var sjovt!

Vi kom på en lille tur i kjolelommen, og så var det tid til at prøve opløst hvalpefoder.

De troede at de skulle made os, men vi kan da selv finde ud af rulle tungen rundt, og få det ind - vi har det i både munden, ørene og op og ned af benene, og bagefter synes vores mor, at vi er meget spændende, og hun slikker os fri for alle resterne.

 

3. oktober 2014:

A D V A R S E L !

Der vil i det næste afsnit, blive fremvist stærkt nuttede billeder af hvalpe med helt nye øjne, og vi fralægger os ethvert ansvar for den hvalpekuller, skrukhed og "Nååååårhhh"-effekt som billederne måtte fremkalde:

 Uge 40 2014:

Vi har fået øjne, na na na naaaa naaa!

Eller nogle af os har i hvert fald - og nogle af os åbner 1 øje af gangen, så vi er lidt skeløjede. De siger, at vi trods alt ikke alle sammen skal udstilles, så her får I nogle billeder af drengene og af Brownie som har åbnet øjnene ud mod verden:

 


Uge 39 2014:

Nu er hvalpene blevet store og stærke - og de spiser alle sammen ved egen hjælp nu, ikke mere sutteflaske!

Nu kan vi også begynde at se forskel på dem, se deres personlighed så småt og rigtig lære dem at kende.

At tage billeder af 6 hvalpe på én gang, er dog en større opgave, så I må nøjes med nogle knap så pæne gruppebilleder.

 

 

Uge 38 2014:

Søndag den 14. september om aftenen begyndte Tilde at få veer, så vi lagde os til rette i sofaen, og gjorde os klar til modtage hvalpene, så vi ventede...

 

og ventede...

 

og ventede...

 

og ventede...

 

 

og da det blev mandag morgen ventede vi stadig, så vi ringede til dyrlægen og spurgte hvor lang tid sådan nogle veer kunne blive ved. Hun synes, at nu var det længe nok, og hun ville gerne lige tjekke Tilde. Vi tog til dyrlægen, som gav hende lidt ve-stimulerende, men måtte lidt efter konstatere, at hvalpene lå på tværs, så de ku ikke komme ud ved egen hjælp.

20 minutter senere var Tilde lagt i narkose, og vi stod som fødselshjælpere klar til at tage imod de små ved et kejsersnit. Og der kom 1 og 2 - og så kom veterinærsygeplejersken ind med et håndklæde med små hvalpe i - og da vi fik dem tørret, lå der sørme 3 - og de blev ved at hente hvalpe! Vi havde håbet på 4 som i de andre kuld, men da vi stod og tørrede den femte hvalp og var helt høje over, at der var flere end sidst, så åbnede de døren igen, og kom ind med den sjette!
Vi ordnede dem efter alle kunstens regler, sammen med dyrlægen, sygeplejersken og en studerende, så der var trangt i det lille dyrlægeværelse. Efter en fotografering blev de lagt på varmepuder, og var så varme at vi kunne lempe på håndklædet og kigge efter: fire smukke piger og to flotte fyre!

Ligeså stille vågnede Tilde op af narkosen, og vi fik lov at tage en kurvfuld hvalpe og en træt hund med hjem. Vi er stadig lidt høje af den vilde oplevelse, for det var virkelig vildt at være fødselshjælper, og gøre alle de ting som moren normalt ville tage sig af.


Efter at vi kom hjem fulgte et par dage, hvor Tilde lige skulle forstå hvad der var sket - og at alle de hvalpe virkelig var hendes ansvar. Men allerede dagen efter sku vi bare lige vove på at tage en hvalp op for at veje den - det var hendes!

 

Webdesign: Anders Justesen

top