Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/cavapoo.dk/public_html/modules/mod_jt_menumatic/helper.php on line 85

Daisy, 1. generations Cavapoo

Daisy er født 12. september 2018 og kommer fra Himmerland. Hun voksede op sammen med Tilde, og er en smule højere og større end Madonna.

Daisy har mørk abrikosfarvet pels uden aftegninger.

 

Madonna, 1. generations Cavapoo


Madonna er født 28. marts 2012, og er datter af Tilde og Percy. Hun bor i et dejlig parcelhus, med en kæmpe have sammen med en sød gammel sort puddel. Hun elsker at gå til agility og alt slags legetøj med mad i. Madonna vejer 5,5 kilo og er 34 cm høj, og er abrikos med hvide aftegninger.

 

 

 

 

 

 

 

Soul, 1. generations Cavapoo  

 

Soul er født 25. april 2015, og lever rigtig godt op til sit navn - han er behagelig, rolig og betænksom hund, som elsker at putte. Soul er 33 cm. høj og vejer 6 kilo, og er abrikosfarvet. Han er allerede far til andre kuld, og har tidligere lavet 4 hvalpe i et kuld.

  

 

 

__________________________________________________

Tilde, Cavalier King Charles Spaniel

tilde i sofaenTilde, født 2009 - død 2019.

Hun er med DRU stamtavle, er hjertescannet i december 2011, og godkendt til DRU-avl.

Hun er en godmodig selskabshund, med tryk på selskab. Hun elsker sine mennesker og er meget social, kælen og opmærksom, ligesom hun kommer godt ud af det med andre små hunde. Hun er meget rolig, og er meget racetypisk både i sind og udseende.

Hun vejer 7 kilo, er 34 cm høj og er Bleinheim, altså hvid med abrikosbrune aftegninger.

 

 

Percy, Toypuddel

Percy er født i 2009.

Han bor i Midtjylland, hvor han allerede er en erfaren avlshan. Han er en glad og behagesyg dreng, som er godt socialiseret og vant til både store og små hunde og børn.

Han er en DKK-avlsgodkendt toypuddel, vejer 3 kilo, er 25 cm høj og er abrikosfarvet uden aftegninger.

Webdesign: Anders Justesen

top